"Es farà una aproximació als drets individuals de les persones, al desenvolupament de la seva personalitat afectiva i sexual en condicions d'igualtat i no discriminació."

Dissabte 7 d’octubre 2017 – 11:45

La presentació té per objecte evidenciar, des d’un punt de vista jurídic, la potencialitat de la Convenció sobre el Drets de les Persones amb Discapacitat (Nova York, 13 de desembre de 2006), no tant des de la proclamació formal i solemne dels drets fonamentals, sinó des de la reivindicació de la seva vigència a la realitat per part de totes les persones amb discapacitat i el respecte de la seva dignitat inherent.

Una vegada configurat el marc jurídic de referència, es farà una aproximació als drets individuals de les persones, al desenvolupament de la seva personalitat afectiva i sexual en condicions d’igualtat i no discriminació. Analitzarem les possibles dificultats de la seva implementació a la realitat dels serveis d’atenció.

Ponent

ANDREU OROFINO RAMIREZ

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona l’any 1989.

Màster i diversos cursos de Postgrau i Doctorat.

Advocat de I’il·lustre Col.legi de l’Advocacia de Barcelona des de 1989.

Professor en diferents cursos impartits a universitats i col·legis professionals.

Membre de la “Red de Juristas Plena Inclusión”.

Consultor jurídic en temes de discapacitat.

Moltes gràcies!!

Share This