Enquestes – Ajuda’ns a donar continuïtat al projecte

Ajuda’ns a donar continuïtat al projecte!

Per participar en el manifest que s’elaborarà amb els 10 reptes considerats més necessaris per treballar al voltant de la sexualitat de les persones amb DI,  podeu donar-nos el vostre punt de vista enviant la vostra opinió al correu electrònic sexoafectivitat@fundacioelna.org o bé contestar les següents enquestes.

L’acceptació d’una educació sexual per a totes les persones amb DI, donarà lloc a una societat civil més tolerant, oberta, i humana. Elles, per si mateixes, no tenen ni les estratègies ni la capacitat cognitiva per fer valer aquests dret. Ens pertoca als altres, que formem part d’aquesta comunitat, facilitar en la mesura que ens sigui possible una vida digna per a tots els éssers humans amb qui convivim.

El projecte preveu una primera fase d’informació i comunicació d’aquesta realitat amb la realització d’una jornada oberta a la ciutadania, als professionals d’aquest àmbit i a totes les persones amb DI i les seves famílies que ho desitgin.

Aquesta Jornada seran el preàmbul de la posada en marxa del “Servei d’Assessorament i Formació en l’Afectivitat i Sexualitat de la persona amb DI”, conduït per professionals amb expertesa en aquests temes, que assessoraran i orientaran a pares, germans i persones amb DI que ho necessitin. S’oferirà també formació per a tots els professionals que treballin en l’àmbit de la diversitat intel·lectual des de la infància a la vellesa.

Podeu col·laborar a través d’una donació “Fila Zero”. Aquesta dotació econòmica ajudarà la Fundació Elna a donar continuïat al projecte.

Enquesta Familiars

Contesta aquí

Enquesta Professionals

Contesta aquí

Moltes gràcies!!

Share This