L'acompanyant íntim i eròtic: un recurs per empoderar la sexualitat de les persones amb diversitat funcional.

A la conferència s’explicaran els principals trets de Tàndem Intimity, el primer projecte a Espanya que facilita l’acompanyament íntim de les persones amb Diversitat Funcional. En concret, parlarem de:

  • Origen
  • Protocol d’actuació: des de la demanda fns a la pràctica.
  • Descripció detallada de l’abordatge de l’acompanyament íntim i eròtic (individuals / parelles)
  • Perfil dels demandants
  • Perfil dels acompanyants
  • L’ AIE ( L’acompanyament íntim eròtic) a Europa

En Francesc Granja i la Maria Clemente explicaran els  principals trets de Tàndem Intimity, el primer projecte a Espanya que facilita l’acompanyament íntim de les persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual i Física.

Coneixerem el seu protocol d’actuació des de la demanda fins a la pràctica i una descripció detallada de l’abordatge de l’acompanyament íntim i eròtic (individuals / parelles).

Així mateix, es donarà a conèixer quin és el perfil de les persones que demanden aquests tipus d’ajuda i com són les persones que fan d’acompanyants. Per finalitzar s’informarà de com es treballa l’acompanyament íntim i eròtic a Europa.

Ponents

Francesc Granja i Maria Clemente (Tàndem Intimity)

Francesc Granja. Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA. ESADE, Barcelona. Capacitació Professional en Life Coaching a l’Institut Internacional Olacoach (Madrid). Acreditat per l’ International Coach Federation. Texas(USA). Format en Coaching Ontològic Professional al Centre d’ Especialització en Coaching (Buenos Aires). Facilitador del Programa LEAD (Avalat per Case Western University)  a ESADE (Barcelona).

Treballa com a Coach executiu y personal. Facilitador grupal per el desenvolupament d’habilitats directives i personals. Cofundador de l’Associació Espanyola de Professionals del Coaching Ontològic (AEPCO). President de Tàndem-Team Barcelona. Divulgador, conferenciant i facilitador sobre la sexualitat en la diversitat funcional i la figura de l’assistent sexual. Escriptor i Divulgador.

Maria Celemente Martori. Va cursar Enginyeria Informàtica (Sistemes Físics) a Barcelona. Llicenciada en Psicologia. 

Postgrau en Neurorehabilitació a l’ Institut Guttmann.

Inicia la seva experiència professional al Consorci Hospitalari Parc Taulí (Sabadell) treballant en el Projecte “Sistema de comunicació alternativa / augmentativa” (multimèdia), per a persones amb discapacitat i greus dificultats de comunicació. Psicòloga clínica del Grup Policlínica de Sant Cugat / Terrassa / Sabadell. Federació ECOM. Funcions d’assistent personal dins el projecte de Vida Independent.

Gerent de Tàndem Team BCN i responsable de Tàndem Intimity, entre d’altres. Amb Aspaym Catalunya col·labora en l’organització de jornades de diversexualitat,  grups d’ajuda mútua (GAM) i tallers de creixement personal per a persones amb discapacitat.

Moltes gràcies!!

Share This