Les persones amb discapacitat intel路lectual tenen una sexualitat "especial"?

Dissabte 7 d’Octubre a les 10:45

Les persones amb discapacitat intel·lectual tenen una sexualitat “especial”?

Quins mites i creences ens dificulten l’abordatge i acompanyament de l’àrea de la salut sexual de les persones amb discapacitat intel·lectual?

Quins recursos i suports tenen en l’actualitat les pròpies persones, les famílies o els professionals de l’entorn?

De tot plegat en parlarem i reflexionarem amb la Gemma Deulofeu, que ens aportarà informació i clarificarem dubtes des de la seva experiència i pràctica professional.

Ponent

Gemma Deulofeu Villanueva

Psicologia. Sexologia. Ter脿pia de parelles i fam铆lia

Dedicada al m贸n de la sexualitat i les persones amb diversitat funcional, ha col路laborat i format milers de professionals, acompanyant fam铆lies i entitats per dur a terme bones pr脿ctiques i tallers educatius a persones amb necessitat de suport.

La qualitat de vida vinculada a la salut sexual de les perones 茅s l’eix vertebrador de la seva tasca. Per fer-ho possible col路labora des de Dincat : Federaci贸 catalana de la discapacitat intel.lectual.

Ha estat present a nombroses jornades , congressos, mitjans de comunicaci贸 (premsa i r脿dio), 茅s coautora del llibre Sensuales, relatos de sexo y afecto en la discapacidad, i facilitadora de programes formatius pioners a l’Estat per donar atenci贸 a persones amb discapacitat intel路lectual que han estat v铆ctimes o que han presentat delictes sexuals al llarg de la seva vida.

La creaci贸 d’oportunitats i la protecci贸 dels drets sexuals de les persones amb discapacitat intel路lectual 茅s una q眉esti贸 sensible i que, amb un acompanyament integrador amb l’entorn i la persona, 茅s possible donar-hi l’atenci贸 i els suports que cada cas requereix.

Moltes gr脿cies!!

Share This